Rietmat schutting

Wil je een tropische en ibiza stijl uitstraling in je tuin creëren? Dan is een rieten schutting de oplossing voor jou! Je kan de matten van rietmattenspecialist op verschillende manieren gebruiken.

Er zijn twee soorten rietmatten die geschikt zijn om als schutting te gebruiken. Als je jouw huidige schutting wilt opvrolijken kan je het beste de dikke of ongepelde rietmat gebruiken. Deze twee onbewerkte varianten zijn geschikt voor buiten en zorgen voor een natuurlijke en mooie uitstraling.

Deze twee soorten kan je ideaal gebruiken als bekleding van je schutting en kan je makkelijk buiten plaatsen. Als je de rietmatten zelf wilt gebruiken als schutting dan zijn de dikke rietmatten de beste keus. De dikke rietmatten zijn steviger, sterker en hebben dikkere stengels. Doordat de stengels dichter op elkaar zitten, creëer je meer privacy, wat vervolgens voor een maximale gezichtsdichtheid zorgt.

De levensduur van een rietmat is ongeveer 5 jaar. Wanneer je een rietmat laat begroeien met verschillende klimplanten kan je de levensduur van de mat verhogen en verlengen. Naast het verhogen van de levensduur van de mat, vrolijk je de rietmat ook nog eens op. Doordat de klimplanten door de mat heen groeien zal de afscheiding dichtgroeien wat automatisch zorgt voor meer privacy. Ideaal toch?

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *