Nederlandse Mercedes SLS occasion kost één miljoen euro

Eén miljoen euro voor een Mercedes SLS occasion: zo duur zijn ze nog niet. Ten minste, de meeste zijn nog niet zo duur.

Als we even kijken naar de huidige elektrische auto’s, dan valt op dat snelheid steeds meer een ding wordt. Het lukt Kia en hun EV6 om een elektrische middenklasser toch een aardig rap ding te maken. Uiteraard kunnen we Tesla en hun Ludicrous Plus modus ook niet vergeten: niet snel uitziende auto’s sprinten zo naar 100 in bizarre tijden.

Vroeg
Mercedes had dit kennelijk al snel door. Toen elektrisch nog aardig in de kinderschoenen stond, had Das Haus kennelijk door dat elektrische motoren relatief simpel voor duizelingwekkende getallen konden zorgen. Op de Autoshow van Parijs in 2012 werd daarom de Mercedes SLS Electric Drive onthuld.

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *